Iedereen leert elke dag of je nu deelnemer, werknemer of werkgever bent. Goedland staat voor dit leren en leren loslaten. En soms is er extra aandacht nodig voor dit ‘leren’.  Ook middels onze paarden valt er veel te leren over jezelf en je relatie tot de buitenwereld.

Wanneer het (even) niet lukt op school kan Goedland een oplossing zijn. We bieden plek aan jongeren die op het speciaal- of reguliere onderwijs uitvallen en ondersteuning nodig hebben om weer naar school te kunnen.

Volg je een opleiding dan hebben we ook stageplekken. Op Goedland wordt leren geen moeten maar genieten! 

_DSC6962.jpg

Stage lopen

Elk jaar brengen studenten hun stage door op Goedland. Sommigen vertrekken na de stage, anderen blijven hangen als vrijwillig(st)er of medewerk(st)er. We hopen zo jonge mensen een goede basis te geven voor hun verdere leven en loopbaan.

Zomer_goedland_2017-9607.jpg

Paardenkracht

Er wordt wel gezegd dat het paard de spiegel van de ziel is, wij denken dat het paard gevoelig is voor de gemoedstoestand van de mens. Fijngevoelig, vriendelijk en indrukwekkend als ze zijn kunnen ze ons iets leren over ons zelf in relatie tot anderen.

_DSC7343-2.jpg

Schoolverlaters

Soms lukt het (even) niet op school. Te veel prikkels, teveel boosheid, teveel onrust, te weinig zelf vertrouwen of vertrouwen in de ander. Het zijn allemaal redenen om voor een tijdje een andere plek te zoeken om wel tot leren te komen. Goedland is zo’n plek!