Stichting Vrienden van Goedland heeft als doel het bevorderen en het  geven van financiële, materiële en immateriële steun aan het werk van Zorgboerderij Goedland. Zo probeert de Stichting een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van Goedland. De Stichting heeft op deze manier bijgedragen aan de Middeleeuwse dagen, de Klimtoren en Kabelbaan, maar ook staat de Stichting paraat wanneer er een activiteit plaats vindt of er mankracht nodig is. 

Mocht je interesse hebben om financieel, materieel of als vrijwilliger af en toe iets te betekenen voor de Stichting, stuur dan een e-mail.

 
_DSC6957.jpg
 

Jaarverslagen

2019

Dit jaar gaat de Stichting een verandering doormaken. Twee bestuursleden stoppen en een tweetal jonge, betrokken mannen nemen het stokje over. Daarmee zal de Stichting ook beter tot haar recht komen. We verwachten dit jaar dan ook een ‘activiteiten-boost’ voor Goedland!


2018

Omdat de Stichting vooral moest bijspringen bij het organiseren van activiteiten en er geen geld in kas was, heeft zij zich vooral bezig gehouden met immateriële steun en mankracht. Een super leuk jaar van gemaakt, maar de aspiratie ligt er om de Stichting volgend jaar een upgrade te geven!

Download hier het jaarverslag van 2018