Zorg is voor Goedland iets vanzelfsprekends. Zorg voor elkaar, voor de dieren op ons terrein, voor de natuur. Maar ook zorg voor jezelf. Hoe sta je in het leven, wat wil en kan je nog leren, waar voel je je blijmoedig, open en vooral ook gehoord? Goedland wil voor jou zo’n plek zijn. We begeleiden mensen met een groeps-, specialistische- of individuele vraag. 

LRG__DSC7408.jpg

Dagbesteding

Dagelijks werken (jong)volwassenen mee met de activiteiten op de boerderij. Dieren verzorgen, stallen mesten, paarden longeren, een straatje leggen, in de moestuin werken, maar ook koken, bakken of helpen in de huishouding: het kan op Goedland allemaal!

_DSC6101-Edit.jpg

Logeren

Ben je tussen 10 en 15 jaar en op zoek naar een logeerplek, dan is Goedland misschien iets voor jou. Tijdens een logeer weekend kun je vrienden maken, aan zelfvertrouwen werken en vaardigheden leren die bij je leeftijd passen. En natuurlijk ook om even tot rust te komen.

LRG__DSC7345.jpg

Na school

Sommige kinderen willen graag vrienden maken, maar weten niet hoe…..Willen graag samenspelen, buiten zijn, geen ruzie maken, begrepen worden, eigen talenten ontdekken of gewoon lekker uitwaaien om ‘de kop leeg te maken’. Wij begrijpen dat!